Skinderskovhallens åbningstider

Banerne kan kun lejes i Skinderskovhallens åbningstider. Skinderskovhallens faste åbningstider og oplysninger om ferielukninger i forbindelse med højtider kan læses her.

Leje af indendørsbaner en enkelt time

Klubbens indendørsbaner i Skinderskovhallen

Klubben råder over to tennisbaner i Skinderskovhallen. I vinterhalvåret fra 1. september til 1. maj er det muligt for klubbens medlemmer at leje en fast indendørsbane. Banelejen er for mindst 30 timer. Overskydende timer kan inddrages til turneringkampe. Man skal mindst have medlemsstatus som Formiddagsmedlem for at leje en bane. Hvis man har lejet en bane ét år, har man normalt mulighed for at leje den samme bane det efterfølgende år. Frister for at betale for leje af baner (genleje og nye baner) offentliggøres på hjemmesiden hvert år i juli eller august.

Det er muligt at se en oversigt over ledige banetimer her. Hvis man allerede er medlem, betales lejen også via dette link.

Indendørs banetimer


I juli/august kan man genkøb de indendørs baner man havde året før.

Der kommer opslag på hjemmesiden og facebook, når det er tid.

 Log in på Banebooking systemet og vælg fanen "Faste banetimer" og find din egen bane. Klik på den og gå derefter frem efter instruksen og betal med Dankort.

Log in på Banebooking systemet og vælg fanen "Faste banetimer" og find den bane, som du kan tænke dig at købe. Klik på den og gå derefter frem efter instruksen og betal med Dankort.
Prisen er 4.400,- om aftenen og i det meste af week-enden og 2.640,- i de øvrige timer. Prisen fremgår af baneoversigten.
Er du i tvivl eller har du problemer, så spørg din tennismakker eller kontakt Carsten: kasserer@herlevtennis.dk

 

Priser for leje af baner

Banetiderne er delt op i A-timer og B-timer. A-timer koster kr. 4.400 (2020/2021) for en sæson og er timerne fra 17:00 til 23:00 på hverdage samt visse timer lørdag og søndag. B-timerne koster kr. 2.640 (2020/2021) for en sæson. De til enhver tid gældende priser og ledige baner fremgår af baneoversigten. Der er kun adgang til priserne for baneleje, hvis man logger ind som medlem. 

Vil du leje bane for en enkelt time koster det 120 kr. Du lejer via vores hjemmeside.

Spørgsmål om vinterbaner kan rettes via mail til kassereren.