Indendørsbaner

Klubben råder over to indendørsbaner i Skinderskovhallen. Læs om mulighederne for at leje en bane her.

Køb af nøgle til klubhuset

Det er muligt at købe en nøgle til klubhuset for kr. 50. Henvendelse til Bente Christensen via mail., eller Tlf. 29276143

Rabat på tennisudstyr

Medlemmer af Herlev Tennis får normalt 10% rabat på tennisudstyr hos Transocean Sport i Lyngby. Oplys dit medlemsnummer og forhør dig om mulighederne.

T-shirt med HIT logo til salg

 

Så er der ny klubbluser med hit logo. De koster kun 100 kr. Henvendelse Bente Christensen Tlf. 29276143, eller mail bentetom@privat.dk

Indmeldelse

Hvis du ønsker at blive medlem af klubben, skal du udfylde denne form, som sendes til medlemsadministratoren. Du skal oplyse navn, fødselsdato, adresse, e-mail adresse samt medlemstype på alle personer, du indmelder i klubben. Herefter modtager du besked om, hvordan du skal indbetale indmeldelsesgebyr og kontingent. Når din betaling er registreret, modtager du et medlemsnummer og en PIN kode, som du skal bruge, når du skal reservere baner eller betale for træning.

Kontingent

Kontingentbetalingen fastsættes årligt på klubbens generalforsamling og gælder for perioden 1. maj til 30. april. Når først man er oprettet som medlem og har betalt det obligatoriske indmeldelsesgebyr, fornyes medlemskabet ved at betale via hjemmesiden med Dankort. Det er også muligt at tilmelde sig Betalingsservice.

Medlemmer kan deltage i alle klubbens aktiviteter og naturligvis deltage i den årlige generalforsamling i februar.

Medlemmer kan desuden tilmelde sig træning, som normalt tilbydes for alle medlemsgrupper. Der betales særskilt for træning.

Medlemskategori

Senior, fuldtidsmedlem

Senior, formiddagsmedlem *)

Ungsenior (18-24 år)

Junior

Familiemedlemskab **)

Passivt medlemskab

Indmeldelsesgebyr ***)

Årligt kontingent

kr. 900/år

kr. 850/år

Kr. 500/år

Kr. 500/år

Kr. 2.200/år

Kr. 100/år

Kr. 200/person

*) Formiddagsmedlemmer kan kun reservere udendørsbaner på hverdage frem til kl. 14:00. Hvis man ønsker at reservere faste baner indendørs, skal man som minimum have et medlemskab som Formiddagsmedlem.

**) Familiemedlemskab gælder for alle familiemedlemmer med samme folkeregisteradresse.

***) Indmeldelsesgebyr betales kun ved indmeldelse eller genindmeldelse.

Indendørs banetimer i sæsonen 2016 - 2017

 

Gen-køb af baner fra sæson 2016– 2017:

I perioden 15. juli til 15. august vil det være muligt at gen-købe den bane, som man havde i den forgangne sæson. Log in på Banebooking systemet og vælg fanen ”Faste banetimer”  og find din egen bane. Klik på den og gå derefter frem efter instruksen og betal med Dankort.

Køb af de resterende baner for sæson 2016- 2017:

Fra den 16. juli er mulighed for at købe en fast banetime (bortset fra de ovennævnte, hvor ikke gen-købte først frigives den 16. august). Log in på Banebooking systemet og vælg fanen ”Faste banetimer”  og find den bane, som du kan tænke dig at købe. Klik på den og gå derefter frem efter instruksen og betal med Dankort.

 Prisen er uforandret d.v.s. 4.000,- om aftenen og i det meste af week-enden og 2.400,- i de øvrige timer, prisen fremgår af baneoversigten.

Er du i tvivl eller har du problemer så spørg din tennismakker eller kontakt Søren på kasserer@herlevtennis.dk

Bedste sommerhilsener

Søren

 

Reservation af udendørsbaner

Som medlem af klubben kan man reservere udendørsbaner via bookingterminalen i klubhuset eller online. Det er muligt at have to aktive reservationer inden for de næste fem dage. En banereservation kræver to medlemsnumre.

Det er vigtigt, at man altid reserverer banerne i bookingsystemet, også selv om der ikke er trængsel på banerne. Reservationerne i systemet er klubbens dokumentation over for kommunen og andre på en aktiv klub, hvor medlemmerne udnytter de faciliteter, der bliver stillet til rådighed for os.