Hjertestarter

Klubben råder over en hjertestarter i klubhuset på Ettehavevej i Herlev. Hvis du ønsker en instruktion i brug af hjertestarteren, kan du henvende dig til Bente Christensen på telefon 29 27 61 43.

Herlev Tennisklub (HIT)

Herlev Tennisklub blev stiftet i 1931. Den hed Herløv-Hjortespring Tennisforening, og der var bare en enkelt bane placeret ved Herlev skole. Omklædningsfaciliteterne var en stor portvinstønde – i den ene ende var der blevet savet et hul til en dør, og inde i tønden havde man placeret to bænke overfor hinanden. Der kunne sidde otte personer i tønden, og der var endda plads til både ketsjere og bolde.

Siden blev der anlagt flere baner på Sønderlundsvej, og klubben blev i 1965 medlem af HI (Herlev Idrætsforening). Da Engskolen skulle udvides, blev tennisanlægget på Ettehavevej etableret, og tennisklubben flyttede dertil i 1971. Anlægget på Ettehavevej er stadig der, vi spiller tennis om sommeren, mens vinterens træning og spil foregår i Skinderskovhallen, hvor vi har to baner til rådighed.

Herlev Tennisklub er en meget hyggelig klub, hvor det sociale betyder rigtig meget. Der skal være plads til alle, og alle skal føle sig velkommen. Derfor er det vigtigt, at vi hilser på hinanden og hjælper nye spillere med at komme i gang med tennisspillet.

En af de måder, man som ny spiller, øvet eller nybegynder, kan komme i gang med at spille tennis i Herlev Tennisklub, er ved at deltage i en de fire ugentlige hyg ind arrangementer. Der møder man bare op, og så sætter arrangøren spil i gang. Det er en god og meget benyttet måde at lære andre spillere og spillet at kende på.

I Herlev Tennisklub har vi bestemt også spillere med ambitioner! Vi tilbyder træning til alle, der har lyst, så er du nybegynder, let øvet eller talent, findes der et hold, hvor netop de ambitioner, du har, kan dyrkes.

Alle arrangementerne slutter med kaffe, the, juice eller kakao og en hyggelig snak om dagens spil.

Lige pt. er vi 489 medlemmer i Herlev Tennisklub.

Tillidsposter

Klubben drives i det daglige af bestyrelsen og en lang række andre frivillige, der har påtaget sig store eller mindre opgaver. Klubbens aktivitetsniveau afhænger helt af medlemmernes indsats, så har du lyst til at påtage dig en opgave af praktisk eller administrativ karakter, længerevarende eller i forbindelse med et konkret arrangement - så send en mail til formanden eller et andet medlem af bestyrelsen.

Du kan se bestyrelsen her.

 

Æresmedlemmer

Vi har pt 3 æresmedlemmer i Herlev Tennisklubn nemlig Ove Nielsen, Margit Lehmann og Svend Lehman,  vil du læse mere om de tre æresmedlemmer så læs her.

Generalforsamlingen

Den årlige generalforsamlilng finder sted i februar måned. Det er her, klubbens medlemmer har mulighed for at påvirke klubben f.eks. ved at stille op til bestyrelsen og stemme på de opstillede kandidater. Referater og regnskaber fra de sidste generalforsamlinger kan læses her.

Klubbens historie

Læs hvorfor der er en vintønde på dette billede her.

Indendørsbaner

Klubben råder over to indendørsbaner i Skinderskovhallen.

Læs mere her.

Udendørsbaner

Klubben råder over otte udendørsbaner og et klubhus på Ettehavevej 6 i Herlev.

Læs mere her.